We zijn blij dat Pieter Lammers is toegetreden tot de kerngroep van het stadsdorp Westerpark. Hieronder stelt hij zich kort voor:
 
Ik ben 72 jaar en woon sinds 2014 in blok 5 van het GWL terrein, samen met mijn partner Aty. Wij zijn onderdeel van de seniorenwoongroep De Waterspiegel. Voor mijn pensionering was ik werkzaam op verschillende plekken, o.a. op het ministerie van Buitenlandse Zaken en bij Milieudefensie, op het gebied van milieu en ontwikkelingssamenwerking. Daarna ben ik actief geweest in de reiswereld als reisleider en organisator van reizen naar Bhutan.
Ik woon met veel plezier in deze buurt en wil graag een bijdrage leveren aan de sociale samenhang in het Westerpark: in de woongroep, op het GWL terrein en binnen het stadsdorp. In het stadsdorp wil ik dat doen door mijn steentje bij te dragen aan bestaande en nieuwe activiteiten.

We zijn blij dat Pieter de kerngroep komt versterken. Hij heeft, zoals gebruikelijk, een paar vergaderingen op proef bijgewoond, en is nu officieel lid. We heten hem veel succes!