We kunnen altijd mensen gebruiken die willen helpen bij activiteiten in ons Stadsdorp. We blijven groeien en kunnen ons levendige stadsdorp alleen zo levend houden als we het met elkaar doen. Wil je helpen, eenmalig of langer, lees dan even door.

Concreet zoeken we op dit moment:
Gastvrouw of gastheer voor Jeu-de-boules spel. 
De zomer ligt in het verschiet en we willen starten met een regelmatige cyclus van Jeu-de-Boules bijeenkomsten. Doel is om elke twee weken te spelen op een baan in de buurt. Hetzij de Spaarndammerbuurt, hetzij op het Hendrik Jonkerplein. Het gaat niet om een wedstrijd element, maar om met regelmaat te spelen en gezellig bij elkaar te zijn. De taak van de gastvrouw of gastheer is er te zijn, mensen te ontvangen, te begeleiden en contact te houden met de kerngroep. Wij zorgen voor publiciteit en hulp waar nodig. Nog handiger is om als duo gastvrouw/heer dit te doen. Het kost je een paar uur per maand, maar kan ook meer zijn. 

Laat het ons weten als je meer wilt weten of interesse hebt.

Heb je interesse om je op een andere manier in te zetten, laat het ons dan ook weten. Alle hulp is welkom!

We zullen je altijd eerst meer informatie geven en een gesprek met je voeren. Als het van beide kanten klikt, gaan we samen aan de slag. Je kunt op onze hulp rekenen. Wij ook op de jouwe?