We zijn blij te melden dat Annemiek Schenkels lid is geworden van de kerngroep in juni 2023. Ze heeft een paar maanden meegelopen en dat is positief verlopen. We wensen Annemiek veel succes! Hieronder stelt ze zich aan je voor.

Ik ben Annemiek, geboren in Amsterdam Oost, opgegroeid in Den Helder als dochter van een huisvrouw/coupeuse en een marineman en vervolgens vanaf mijn 21e wonend in Amsterdam.

Ik heb veel gereisd en heb bijna alle werelddelen bezocht. Dat deed ik samen met zoon en vrienden en soms in een groepsreis. Dat kon omdat ik werkzaam ben geweest in het onderwijs, wel 43 jaar lang. Zowel voor de klas als in de begeleiding. Sinds twee jaar ben ik met pensioen en geniet daar enorm van.

Het leuke van een vrijer leven en wandelend met mijn hond, ontdekte ik nog meer hoe leuk mijn wijk is. Dat is dan ook de reden dat ik een deel van mijn tijd en energie wil inzetten voor deze buurt. Ik kan me helemaal vinden in de slogan 'samen maken we de buurt' en wil daar graag een bijdrage aan leveren, vandaar dat ik nu lid ben van de kerngroep van Stadsdorp Westerpark.

Wil je Annemiek een bericht sturen? Dat kan, haar emailadres is: annemiekschenkels@stadsdorpwesterpark.nl