Op 4 mei hebben we een prachtige voorjaarsoogst uit het wormenhotel gehaald. We hadden een flinke hoeveelheid compost die we onder de aanwezigen hebben verdeeld. Naast de compost troffen we ook grote kraamkamers van wormen aan en dat doet vermoeden dat onze tijgerwormen het echt naar hun zin hebben. Het geheel had weliswaar een droge buitenrand maar onderaan en in het midden was het perfect qua vochtigheid.
Vorige week heeft de ontwerper van het hotel ter plekke een kleine renovatie uitgevoerd. De raampjes zijn nu afgedekt door een houten plaat van 'bio-hout' dat redelijk regenbestendig is. Het geef de wormen meer beschutting en minder licht. Aan de onderkant is de constructie verstevigd. We kunnen nu makkelijk aan beide zijden omscheppen en oogsten.

Het succes (want dat is het!) van het wormenhotel ligt in de 28 betrokken en trouwe deelnemers. We hebben op dit moment zelfs een wachtlijst! Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden, dan kan dat, heb geduld en meld je alleen aan als je in de buurt woont.