De maatregelen die gelden sinds half oktober betekenen ook voor het stadsdorp dat er het een en ander verandert. Sommige activiteiten stoppen, anderen gaan juist door. We proberen opnieuw op een creatieve manier het stadsdorp levend te houden samen met jullie.

De wijzigingen:
- De burenborrel in restaurant WesterVilla gaat niet door. Het restaurant heeft haar deuren tijdelijk gesloten.
- De Buren Eettafel gaat door maar in online vorm: je kunt een maaltijd ophalen of laten bezorgen bij het Paviljoen.
- Film & Soep gaat door, in oktober en november maar helaas zonder samen soep eten. Ook een drankje halen in de bar mag niet meer. In het Ketelhuis is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens de film mag hij af. De data zijn donderdag 5 en 12 november.
- De stadswandelingen gaan door, maar worden beperkt tot een groep van 4 (inclusief gids). Er komen twee extra wandelingen, zodat iedereen mee kan. Deze zijn op 23 oktober en op 24 november.
- Ook de kunstwandeling op 25 oktober gaat door maar met een groep van 4 personen (inclusief gids). Als er meer belangstelling is, volgt een herhaling.
- De groepen bij Willems wandelingen worden beperkt tot 4 personen, inclusief Willem. Mogelijk komen er extra wandelingen. Die worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Dit bericht wordt aangevuld als er nieuwe wijzigingen zijn.

Neem altijd een mondkapje mee
Verder vragen we iedereen bij alle activiteiten de regels na te leven. In aanvulling daarop vragen we je bij elke activiteit - binnen en buiten -  een mondkapje mee te nemen, zodat je die kunt gebruiken als dat gewenst is.