Conditietraining voor volwassenen in de Van Hogendorphal. Door en voor buurtbewoners.

Elke dinsdagavond is er in de Van Hogendorphal van 19.00 tot 20.00 conditietraining. Ook in de schoolvakanties. Dit wordt door vrijwilligers uit de buurt georganiseerd en vindt plaats onder professionele begeleiding van Renske.

De training is een combinatie van pilates-, conditie- en spierversterkende oefeningen. We beginnen met opwarmingsoefeningen op leuke muziek en eindigen met de ‘cooling down’. De les is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en voor zowel beginners als meer ervaren sporters. Je kunt de oefeningen in eigen tempo meedoen. Er zijn matjes in de sporthal aanwezig, maar die zijn niet altijd schoon, dus een eigen matje of handdoek is wel zo hygiënisch.

Een les kost €5 en een strippenkaart van 10 kost €50. Met stadspas met groene stip betaal je €3 of €30. Dus geen abonnement en geen kosten als je niet komt. De eerste (proef)les is gratis.

De hal heet officieel Hogendorp Sportcentrum, de training is in de grote zaal links. Er zijn kleedkamers met douches aanwezig. Let op: sportschoenen mogen alleen binnen gedragen zijn en (zwarte) zolen mogen niet afgeven.

Adres: van Hogendorpstraat 921.