Staatsliedenburen opgelet! Weet jij wat de langste straat van Amsterdam is of wat er op een broodje halfom gaat? Ben jij een Amsterdamse sport- of muziekkenner? Op 1 oktober kan je ter ere van de 750 Amsterdamviering komen quizzen met – First Dates Host - Sergio Vyent.

Als je van Amsterdam trivia houdt, of van First Dates host Sergio Vyent, is onze Staatsliedenbuurt voorronde iets voor jou. Wij pakken groots uit, daarmee hebben wij ruimte voor de deelname van buurtbewoners uit de gehele Westerparkbuurt … maar wacht niet te lang want vol = vol.

Belangrijke informatie is dat deze quiz tweedelig is. Vanuit elk van de tachtig voorronde locaties mag het winnende team deelnemen aan de finale op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, in de Hermitage (wordt live uitgezonden op AT5). Hier zijn mooie prijzen te winnen! Daarnaast verdien je uiteraard eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar.

*Voorronde 1 oktober, 19:15 – 22:00
*Van Hallstraat 615, 1051 HG Amsterdam
*Deelname gratis, aanmelden via staatsliedenbuurt@oba.nl (max. 4 spelers per team)
*Meer informatie over ‘De Grote Amsterdam Quiz’ https://amsterdam750.nl/quiz/

Wil je meedoen in een stadsdorpteam?
We willen graag één of meer stadsdorp teams maken. Wil je mee doen aan een stadsdorpteam, mail dan voor 26 september naar amsterdamquiz@stadsdorpwesterpark.nl

We nemen dan snel contact met je op!