IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET
de 7e Fotografiewedstrijd Zeeheldenbuurt!
Mail voor 12 september maximaal twee foto’s aan: fotowedstrijd@telfort.nl
 
THEMA
Wie een foto neemt denkt meestal niet na over het standpunt. De meeste foto’s worden genomen alsof je recht vooruit kijkt, maar wie om zich heen kijkt, kijkt ook vaak naar beneden of naar boven, of zoomt in op een detail. Een kat ziet de wereld met een laag standpunt, een vogel ziet de wereld van boven, voor een insect zijn de kleinste dingen reusachtig groot.
Maak een foto met een verrassend standpunt. Daarbij is verder alles toegestaan: je kan bij voorbeeld op de grond gaan liggen, vanaf je balkon naar beneden fotograferen, de ruimte onder je bed fotograferen of inzoomen op een verrassend detail.
 
INSTUREN
Iedereen doet mee aan de Expositie! Van iedere inzender wordt een foto geëxposeerd in de 6 Kunstetalages in de Zeeheldenbuurt!!!!
Iedere inzender mag twee foto’s insturen waarvan er één door een deskundige jury wordt uitgekozen om geëxposeerd te worden in de Kunstetalages in de Zeeheldenbuurt.
De jury kiest uit alle foto’s twee foto’s die op groot formaat achter de ramen van buurtkamer Parlarie te zien zullen zijn. Bij de prijsuitreiking op 8 Oktober wordt er gestemd voor de publieksprijs. 
 
Alle buurtbewoners - jong en oud - uit de Zeeheldenbuurt, Jordaan, Prinseneiland, Staatsliedenbuurt en Amsterdam-West kunnen 1 á 2 foto’s insturen.
De twee etalages in de Roggeveenstraat zijn gereserveerd voor kinderen.
 
MAILEN
Mail vóór 12 september maximaal twee foto’s aan: fotowedstrijd@telfort.nl
(vermeld bij je e-mail of je wel/geen toestemming geeft voor het gebruik van de foto op de facebookpagina van de fotowedstrijd. )
 
Prijsuitreiking opening en stemmen voor de publieksprijs op zondag 2 oktober, 15.30 uur, start op het Zoutkeetsplein.
 
Tentoonstelling tot begin December.