Op 7 november hielden we onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst in Salon EPS in de Spaarndammerbuurt.

Stadsdorp Westerpark draait volledig op de enthousiaste inzet van 60 vrijwilligers en om iedereen te bedanken, stimuleren en met elkaar te verbinden boden we een mooi programma aan.Ontvangst


Welkom allemaal, met koffie, thee en heerlijke kruidnoten


We werden in een presentatie bijgepraat over het stadsdorp en de ontwikkelingen in het afgelopen jaar.Tussendoor liepen we naar Museum Het Schip, waar we tijdens een rondleiding onder andere de modelwoning in de stijl van de Amsterdamse School te zien kregen.


Na terugkomst in Salon EPS werd met een hapje en een drankje het tweede deel van de presentatie vervolgd. Hierbij gingen we met elkaar in gesprek en er konden - ook schriftelijk - suggesties gedaan worden betreffende (nieuwe) activiteiten, de stadsdorporganisatie en -communicatie.


Meer hulp komt altijd van pas


Onder het genot van een heerlijke maaltijd stelden we ons voor met onze naam en onze bezigheden voor het stadsdorp.

"Geef mij maar Westerpark!"
We hebben een eigen Stadsdorplied en er werd met volle borst meegezongen. Wil je de tekst nog eens nalezen, klik dan hier.


De gezellige, inspirerende bijeenkomst werd afgesloten met een dessert van Turkse appelkoekjes en een laatste rondje koffie en thee met bonbons.En natuurlijk nogmaals iedereen ENORM BEDANKT!