Onze ladder met activiteiten in de zomermaanden is er. Je kunt elke week in het stadsdorp deelnemen aan meerdere stadsdorpactiviteiten. Fietsen, kunst bekijken, naar de film of een atelier bezoeken. Met elkaar maken we er een mooie zomer van. We verheugen ons erop je te zien. 

Maar kijk ook eens naar de Bureneettafel of de Burenlunch. Kom gezellig bridgen op dinsdag. Of drink koffie met je buren op de laatste zaterdag van juni.

Uitleg symbolen:
  • Als het symbool van een envelopje achter de activiteit staat, moet je je van tevoren opgeven. Op de website vind je dan meer informatie over hoe je dat kunt doen.
  • Als er geen envelopje staat kun je gewoon deelnemen en naar de lokatie komen waar de activiteit start. De startlokatie is aangegeven op de flyer met het symbool van een druppel .
Alle activiteiten vind je ook terug in de agenda op onze website. En je kunt deze zomerflyer ook zelf downloaden en printen als je wilt.
Bij de meeste activiteiten heeft de gastheer of gastvrouw ook exemplaren bij zich. En in de buurt kun je ze ook vinden in de horeca, bij sommige huisartsenpraktijken en in enkele winkels.

Uitgelicht
Hieronder zie enkele activiteiten uitgelicht die deze zomer plaatsvinden.