Er zijn wat wijzigingen opgetreden in de kerngroep. Anne-Marie vertrekt als lid van de kerngroep en er zijn drie nieuwe leden. De afgelopen maanden werden Willem Benschop en Fanny Faber al lid van de kerngroep, nadat ze al een paar keer hadden meegelopen met vergaderingen en werkzaamheden. We zijn blij dat ook Angèle Goossens lid van de kerngroep is geworden. Welkom alle drie!

Anne-Marie van de Fliert is gestopt als kerngroeplid. Zij zegt: "Na 7 jaar is het tijd om over andere bezigheden na te denken. Ik heb het werk voor het stadsdorp met bijzonder veel plezier gedaan. Ik wens het stadsdorp succes en alle deelnemers gezondheid toe."

We zijn heel blij met alle bijdragen die Anne-Marie heeft geleverd aan het stadsdorp. Zij was een van de oprichters en vanaf het allereerste begin betrokken
bij het ontstaan van dit initiatief in de buurt. Zij kent de buurt heel goed en haar vele contacten hebben enorm geholpen om het stadsdorp te laten worden tot wat het nu is.

Anne-Marie blijft betrokken bij het stadsdorp en bij de buurt, dus we verliezen elkaar niet uit het oog. Ook op deze plaats zeggen we nog een keer: DANK JE WEL!

De foto van de huidige kerngroep is gemaakt door Anne-Marie. Je ziet van links naar rechts: Peter Zijlema, Angèle Goossens, Greetje van Drooge, Fanny Faber en Willem Benschop.

Wil je de kerngroep mailen? Dat kan via kerngroep@stadsdorpwesterpark.nl