Op donderdag 27 oktobert gaan we van start met het nieuwe seizoen van Boek & Film in de OBA. We duiken dit keer in de roman 'Het Diner' van Herman Koch en de verfilming daarvan. Boek & Film is een samenwerking tussen de OBA en Stadsdorp Westerpark. De avond begint om 19.00 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. 

De avond vindt plaats in de OBA Staatsliedenbuurt, van Hallstraat 615. Inloop om 18.45 uur voor koffie en thee. De film begint om 19.00 uur.
Rond 20.30 zetten we de filmavond voort met een nagesprek, onder het genot van een glaasje en een hapje, over de vertoonde film en het boek van Van der Meer. Het gesprek wordt geleid door Erica Schoen. Het einde van de avond is omstreeks 21.30 uur.

Kom en profiteer van korting
De kosten bedragen 6 EUR per persoon en 3,00 als je lid bent van de OBA of als Stadsdorper. De prijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf en een hapje en drankje in de pauze.

Let op: je kunt alleen betalen met je pinpas, niet contant. 

Vooraf opgeven is nodig in verband met het beperkte aantal plaatsen. Mail om er bij te zijn naar boekenfilm@stadsdorpwesterpark.nl

De overige data voor Boek & Fiom worden binnenkort bekendgemaakt. Nieuw is dit jaar dat Boek & Film afwisselend in de OBA Staatsliedenbuurt en de OBA Spaarndammerbuurt zullen plaatsvinden.