De activiteit Zonnig Fietsen vindt weer plaats in augustus: een heerlijk tochtje fietsen. De fietstocht is gebaseerd op de knooppunten fietskaart en we zullen vooral fietsen in (de omgeving van) Amsterdam. Bijvoorbeeld het Brettenpad, Waterland of de Sloterplas.

Zowel degenen met de gewone fiets als met de E-bike kunnen zich aanmelden.

De data zijn steeds op woensdag en wel op: 3 augustus en 17 augustus. De fietstocht vertrekt om 10.00 uur en duurt inclusief pauze tot ongeveer 12.30 uur.

Loes Timmers zal het fietstochtje begeleiden.

Kosten en opgeven
Er zijn geen kosten verbonden aan deze fietstocht. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Wil je mee geef je dan hier op of mail direct naar zonnigfietsen@stadsdorpwesterpark.nl Vergeet niet de datum te vermelden waarop je mee wilt fietsen en met hoeveel personen je komt. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met alle details, waaronder de vertrekplaats.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen inclusief de gids.

Afmelden
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.