Ook dit jaar weer een aantal keren gezellig met elkaar samen zijn op een rustige plek in de buurtaan het einde van de middag. Laten we hopen dat de weergoden ons dit jaar gunstiger zijn gezind.

Neem iets kleins te drinken of een klein hapje mee. Er is zitgelegenheid voor iedereen. Ook is er ruimte voor creatieve bijdragen: een gedicht, een lied, een spel.

Je blijft zo lang het gezellig is. De data zijn 8 juli, 22 juli, 5 augustus en 19 augustus. De begintijd is 16.00 uur.


Kosten en opgeven

Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Wil je mee geef je dan hier op of mail direct naar zomersbuiten@stadsdorpwesterpark.nl Vergeet niet de datum te vermelden waarop je mee wilt doen en met hoeveel personen je komt. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met alle details, waaronder de locatie. Die bevindt zich aan de Kattensloot of bij het Waterspiegelplein.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen inclusief de gastvrouw.

Afmelden
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.