In de herfst zijn er ook weer Willems wandelingen. Met een kleine groep, maximaal 5 mensen plus begeleider, wandelen in de buurt. Aanmelden is nodig, zodat de groep niet te groot wordt. Helaas is Willem nog ziek. Irma en Jane nemen de honneurs waar.

De wandelingen beginnen om 10.00 uur en duren 1,5 tot 2 uur. Onderweg gaan we ergens zitten voor een kopje koffie, als iedereen dat wil. We zijn rond 12:30 terug bij het vertrekpunt. Kijk voor alle data in de agenda.

Kosten en opgeven
Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Heb je ook weer zin in een wandeling? Geef je dan op via wandelen@stadsdorpwesterpark.nl. Je krijgt een bevestiging van je deelname per e-mail, met daarin de vertrekplaats.

Het minimum aantal wandelaars is twee. Per wandeling kunnen er vijf mensen mee. Dus vol = vol.

Afmelden
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.

Gebruik om je af te melden het emailadres wandelen@stadsdorpwesterpark.nl