Op dinsdag 8 en vrijdag 11 en 18 december leidt Bertine Roos ons rond in de Staatsliedenbuurt en dan voornamelijk het Westerpark. Van hoe het nieuwe deel van het park geworden is van een groot bedrijf naar een grootstedelijke publiektrekker.

De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Als je je opgeeft krijg je enkele dagen van tevoren een bevestiging met verdere details toegestuurd.

Kosten en opgeven
Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Wil je mee Geef je dan hier op of mail direct naar stadswandeling@stadsdorpwesterpark.nl Vergeet niet de datum te vermelden waarop je mee wilt wandelen en met hoeveel personen je komt.

De groep bestaat in verband met de corona-maatregelen uit maximaal 4 personen inclusief de gids.

Afmelden
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.