REEDS VOLGEBOEKT!!!
Op de vrijdag 20 november en op dinsdag 24 november neemt Bertine Roos ons mee naar de Bellamybuurt en De Hallen.

De Hallen zijn zo langzamerhand wel bij iedereen bekend, de buurt eromheen veel minder. Tot de annexatie door Amsterdam in 1896 behoorde de Bellamybuurt tot de gemeente Nieuwer Amstel. Het lage polderniveau is op vele plaatsen nog te herkennen. Hier en daar heeft de buurt nog een heel dorps karakter. Een deel van de bebouwing gaat terug tot rond 1900, enkele straten bestonden echter al langer.

De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Als je je opgeeft krijg je enkele dagen van tevoren een bevestiging met verdere details toegestuurd.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Wil je mee Geef je dan hier op of mail direct naar stadswandeling@stadsdorpwesterpark.nl Vergeet niet de datum te vermelden waarop je mee wilt wandelen en met hoeveel personen je komt.

De groep bestaat in verband met de corona-maatregelen uit maximaal 4 personen inclusief de gids.
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.