Je kunt op 26 november en 3 december de film The Singing Club zien.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair is zwaar. Niet alleen eenzaam en gescheiden van je geliefde, maar vooral de constante angst voor hét telefoontje of die noodlottige klop op de deur. Kate (Kristin Scott Thomas) draagt die last stoïcijns en grootmoedig. Ter afleiding probeert ze een groep vrouwen op de legerbasis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa (Sharon Horgan), rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

Peter Cattaneo (The Full Monty) verfilmde dit waargebeurde verhaal waarin de hartstochtelijk gezongen popliedjes de vrouwen hun onderlinge verschillen laten overwinnen en uiteindelijk geven ze het optreden van hun leven.Film (& Soep) in december
Op 10 december vertonen we de film Kom hier dat ik u kus naar het boek van Griet op de Beeck.

Op 17 december is er een speciale Kersteditie van Film (&Soep) in de grote zaal van het Ketelhuis om 10.30 uur. De film is een speciale voorpremière van de franse film Le Meuilleur reste a venir. https://www.ketelhuis.nl/films/le-meilleur-reste-a-venir/ Een bijzondere voorstelling met een kersttintje!

Voor alle voorstellingen van Film (&Soep) kun je nu al reserveren.

Reserveren is nodig!
Een kaartje kost € 6,- en is gratis met een Cinevillepas. Je kunt reserveren door een mail te sturen aan info@ketelhuis.nl. Als je twee kaartjes bestelt, wil je dan aangeven of je naast elkaar of juist uit elkaar wilt zitten? Eventueel kun je ook bellen met de kassa van het Ketelhuis (020-6840090).

Goed om te weten:

  • Er is helaas geen soep en je kunt geen drankjes bestellen aan de bar.
  • Het dragen van een mondkapje is veplicht in het Ketelhuis. Tijdens de film mag het af.
  • Je kunt vanaf een kwartier van tevoren binnenkomen in het Ketelhuis.
  • Wil je na afloop van de film direct het Ketelhuis verlaten?
We wensen je een fijne film toe!