In november kun je op 5 en 12 november de film The singing Club zien.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair is zwaar. Niet alleen eenzaam en gescheiden van je geliefde, maar vooral de constante angst voor hét telefoontje of die noodlottige klop op de deur. Kate (Kristin Scott Thomas) draagt die last stoïcijns en grootmoedig. Ter afleiding probeert ze een groep vrouwen op de legerbasis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa (Sharon Horgan), rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

Peter Cattaneo (The Full Monty) verfilmde dit waargebeurde verhaal waarin de hartstochtelijk gezongen popliedjes de vrouwen hun onderlinge verschillen laten overwinnen en uiteindelijk geven ze het optreden van hun leven.Reserveren is nodig!

Een kaartje à €10,-  en met Cinevillepas €5,- kun je reserveren door een mail te sturen aan info@ketelhuis.nl. Als je twee kaartjes bestelt, wil je dan aangeven of je naast elkaar of juist uit elkaar wilt zitten? Eventueel kun je ook bellen met de kassa van het Ketelhuis (020-6840090).

In december zijn er Film&Soep voorstellingen op 3, 10 en 17 december. De titels van de films worden later bekendgemaakt.

Goed om te weten:
  • Er is helaas geen soep en je kunt geen drankjes bestellen aan de bar.
  • Het dragen van een mondkapje in het Ketelhuis is verplicht. Tijdens de film mag ie af.
  • Je kunt vanaf een kwartier van tevoren binnenkomen in het Ketelhuis.
  • Wil je na afloop van de film direct het Ketelhuis verlaten?
We wensen je een fijne film toe!