Op 5 mei vieren we 75 jaar Bevrijding. Op steeds meer plekken in de stad vinden Vrijheidsmaaltijden plaats, om met elkaar te eten en de vrijheid te vieren. We zijn trots dat we dit jaar ook in Westerpark zo'n maaltijd kunnen organiseren samen met eetcafé Uitvlugt.

De Vrijheidsmaaltijd is een gezamenlijke maaltijd op 5 mei, Bevrijdingsdag. Door heel Amsterdam worden Vrijheidsmaaltijden georganiseerd, met kleine of grote verhalen, soms simpel en intiem, andere juist uitgebreid. Elke maaltijd is anders, maar de kern van de maaltijd is altijd: verbinden, mensen samenbrengen en met elkaar het gesprek aangaan.


We nodigen je van harte uit om op 5 mei 2020 met elkaar aan tafel te gaan. Om 18.00 uur staat de tafel gedekt. Er is een cocktail, er wordt gesproken over vrijheid, we eten heerlijke roti (vlees, vis of vega) en er is muziek! De kosten bedragen € 12,50 per persoon.

Opgeven is noozakelijk
Dit kan via de website van Uitvlugt of door een mail te sturen aan info@uitvlugtamsterdam.nl

Vermeld bij je reservering dat het gaat om de Vrijheidsmaaltijd, voor hoeveel personen je wilt reserveren en wat je menuvoorkeur is (vlees, vis of vega).

Tot 5 mei!