Ontmoeting is de basis van ons Stadsdorp. Nu dat moeilijker wordt, willen we in kleine groepen in de ruime huiskamer van een woongroep praten over een thema. Dit onderwerp wordt ingeleid door een mede-Stadsdorper. Tijdstip: dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur.

Hoe werkt het?
Het contact kan wat persoonlijker worden, omdat je elkaar in een kleinere groep meemaakt. De samenstelling van de groep wisselt per keer, afhankelijk van je interesse voor het onderwerp. Het maximale aantal deelnemers is 8, inclusief inleider en gastheer. Dit kan veilig omdat er ruimte is voor aanzienlijk meer mensen (in deze ruimte mogen 30 mensen verblijven).

Op dinsdag 19 januari is stadsdorper Hans Streng te gast. Hans vertelt over '20 jaar kleutermeester in Amsterdam'. Hoe is het om leerkracht te zijn in Amsterdam? Wat betekent het om te werken met kleuters? Hoe ziet onderwijs aan 4 tot 6 jarigen er anno 2021 uit? En er is uiteraard voor vragen en gesprek.

 

Interesse?
Geef je dan op en stuur een mail naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl

Ken je iemand die we zelf kunnen vragen? Of wil je zelf iets komen vertellen aan andere stadsdorpers in een klein gezelschap? Laat ons weten door een e-mail te sturen naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl