Ontmoeting is de basis van ons Stadsdorp. Nu dat moeilijker wordt, willen we in kleine groepen in de ruime huiskamer van een woongroep praten over een thema. Dit onderwerp wordt ingeleid door een mede-Stadsdorper. Tijdstip: dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur.

Hoe werkt het?
Het contact kan wat persoonlijker worden, omdat je elkaar in een kleinere groep meemaakt. De samenstelling van de groep wisselt per keer, afhankelijk van je interesse voor het onderwerp. Het maximale aantal deelnemers is 12, inclusief inleider en gastheer. Dit kan veilig omdat er ruimte is voor aanzienlijk meer mensen (in deze ruimte mogen 30 mensen verblijven).

Thema op 2 november: 'Het Klimaat'
Op dinsdag 2 november is Bernice Siewe te gast. Zij is sterk betrokken bij het klimaat en actief in de beweging Extinction Rebellion. Ze wil graag haar passie en zorgen over het klimaat delen. En vertellen over wat de beweging doet waarin ze actief is. Een zeer actueel onderwerp!

Interesse?
Geef je dan op en stuur een mail naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl

Ken je iemand die we zelf kunnen vragen? Of wil je zelf iets komen vertellen aan andere stadsdorpers in een klein gezelschap? Laat ons weten door een e-mail te sturen naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl