Ontmoeting is de basis van ons Stadsdorp. Nu dat moeilijker wordt, willen we in kleine groepen in de ruime huiskamer van een woongroep praten over een thema. Dit onderwerp wordt ingeleid door een mede-Stadsdorper. Tijdstip: dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur.

Hoe werkt het?
Het contact kan wat persoonlijker worden, omdat je elkaar in een kleinere groep meemaakt. De samenstelling van de groep wisselt per keer, afhankelijk van je interesse voor het onderwerp. Het maximale aantal deelnemers is 12, inclusief inleider en gastheer. Dit kan veilig omdat er ruimte is voor aanzienlijk meer mensen (in deze ruimte mogen 30 mensen verblijven).

Thema op 12 oktober: '20 jaar kleutermeester
Op dinsdag 12 oktober is stadsdorper Hans Streng te gast. Zijn thema is '20 jaar kleutermeester'. Hans staat al lang voor de klas, na een eerdere loopbaan op kantoor. Hij vertelt hoe het is om leerkracht te zijn anno 2021 en hoe kleuteronderwijs er nu uitziet. Hij werkt op de Spaarndammerhout, een basisschool in de Houthavens.


Interesse?
Geef je dan op en stuur een mail naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl

Ken je iemand die we zelf kunnen vragen? Of wil je zelf iets komen vertellen aan andere stadsdorpers in een klein gezelschap? Laat ons weten door een e-mail te sturen naar: huiskamergesprek@stadsdorpwesterpark.nl