De stichting Kerk & Buurt in de Staatsliedenbuurt kan hulp altijd goed gebruiken. Op dit moment worden vrijwilligers gezocht voor de Schakel, voor Filah, voor Burenhulp en de Kringloop. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, kijk dan eens wat er wordt gezocht.Vroege vogels gezocht!

Ben jij altijd vroeg uit de veren en wil jij graag bijdragen aan een sociale stad? Inloophuis De Schakel is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het maken en uitdelen van ontbijt en koffie aan dak- en thuislozen. De Schakel is van maandag tot en met vrijdag open vanaf 7.30 uur. Je bent altijd met minimaal twee personen.

De Schakel is een onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark andere projecten zijn Burenhulp & Buurmaatjes, eetproject Filah, de Kringloopwinkel en Buren Vertellen. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kom een keer een kijkje nemen op de Wittenkade 109! Of bel voor meer informatie 06 83 25 40 89, contactpersoon Jette Uittenhout. www.kerkenbuurtwesterpark.nlChauffeur gezocht!

De kringloopwinkel van kerk & Buurt Westerpark is opzoek naar versterking in het team. Elke week worden er spullen opgehaald en tegen een vergoeding worden er ook spullen thuisbezorgd. Ben jij sterk en heb je altijd al door de stad willen rijden met een grote wagen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De chauffeur en de sjouwer krijgen een vrijwilligersvergoeding. Je bent onderdeel van een team en er worden regelmatig activiteiten en uitjes georganiseerd. De Kringloopwinkel is een onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark en heeft verschillende projecten. Burenhulp & Buurmaatjes, eetproject Filah, inloophuis De Schakel en Buren Vertellen. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kom een keer een kijkje nemen op de Wittenkade 111(kelder onder de Nassaukerk)! Of bel voor meer informatie 06 83 25 40 89, contactpersoon Jette Uittenhout. www.kerkenbuurtwesterpark.nlKoken voor de buurt!

Filah is een eetproject in de Staatsliedenbuurt; Van der Hoopstraat 43. Elke maandag en donderdag wordt er voor ongeveer 40 buurtgenoten gekookt. Wij zijn opzoek naar koks. Houd jij van koken en heb je ervaring met koken voor grote groepen? Dan ben je van harte welkom in ons kookteam! Je bent 1 keer in de maand aan de beurt om te koken, ook een vegetarische optie en krijgt een budget voor de boodschappen. Daarnaast worden er een paar keer per jaar activiteiten en uitjes georganiseerd voor de vrijwilligers.

Filah is een onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark, de andere projecten zijn Burenhulp & Buurmaatjes, de Kringloopwinkel, Buren Vertellen en De Schakel. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kom een keer een kijkje nemen bij Filah! Of bel voor meer informatie 06 83 25 40 89, contactpersoon Jette Uittenhout. www.kerkenbuurtwesterpark.nlBurenmaatjes gezocht!

Wil jij graag je buren beter leren kennen en iets voor een buurt betekenen? Heb jij wekelijks een momentje vrij? Misschien is Burenhulp wel iets voor jou! Je gaat bij buren op bezoek en helpt bijvoorbeeld met de boodschappen, een klein klusje of maakt een wandeling met iemand die niet meer alleen de straat op durft.

Burenhulp is een onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark, de andere projecten zijn Filah, de Kringloopwinkel, Buren Vertellen en De Schakel. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kom een keer een kijkje nemen! Of bel voor meer informatie 06 83 25 40 89, contactpersoon Jette Uittenhout. www.kerkenbuurtwesterpark.nl