Op donderdag 8 december kun je kijken naar de verfilming van de roman 'Dorst' van Esther Gerritsen. Boek & Film is een samenwerking tussen de OBA en Stadsdorp Westerpark. De avond begint om 19.00 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. We zijn voor het eerst te gast in de OBA Spaarndammerbuurt.

De avond vindt plaats in de OBA Spaarndammerbuurt, Spaarndammerstraat 490. Inloop om 18.45 uur voor koffie en thee. De film begint om 19.00 uur.
Rond 20.30 zetten we de filmavond voort met een nagesprek, onder het genot van een glaasje en een hapje, over de vertoonde film en het boek. Het gesprek wordt geleid door bibliothecaris Erica Schoen. Het einde van de avond is omstreeks 21.30 uur.

Kom en profiteer als stadsdorper van korting
De kosten bedragen 6 EUR per persoon en 3 EUR als je lid bent van de OBA of als Stadsdorper. De prijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf en een hapje en drankje in de pauze. Je kunt ook met een stadspas met groene stip ter plekke lid worden van de OBA. Je betaalt dan ook 3,00 EUR per avond.

Let op: je kunt alleen betalen met je pinpas, niet contant. 

Vooraf opgeven is nodig in verband met het beperkte aantal plaatsen. Mail om er bij te zijn naar boekenfilm@stadsdorpwesterpark.nl

De planning voor de rest van het jaar vind je hieronder:
Nieuw is dit jaar dat Boek & Film afwisselend in de OBA Staatsliedenbuurt en de OBA Spaarndammerbuurt zal plaatsvinden.

Je kunt de flyer downloaden voor eigen gebruik.

Kom ook! We hopen je te treffen in de OBA.