Op dinsdag 18 januari leidt Bertine Roos ons rond langs gevelstenen in de Haarlemmerbuurt en de Westelijke Eilanden. Pas na 1800 werden huisnummers ingevoerd. Daarvoor werden huizen aangeduid door te verwijzen naar de gevelsteen war je woonde. Die stenen bevatten dus veel informatie over de stad en haar bewoners.

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Als je je opgeeft krijg je enkele dagen van tevoren een bevestiging met verdere details toegestuurd.

Kosten en opgeven
Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling. Een vrijwillige bijdrage voor het Stadsdorp stellen we op prijs. Dat kan via het spaarvarkentje ter plekke. Je kunt ook een bijdrage overmaken met een Tikkie.

Wil je mee geef je dan hier op of mail direct naar stadswandeling@stadsdorpwesterpark.nl Vergeet niet de datum te vermelden waarop je mee wilt wandelen en met hoeveel personen je komt.

De groep bestaat in verband met de corona-maatregelen uit maximaal 4 personen inclusief de gids.

Afmelden
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na je aanmelding toch niet deel kunt nemen aan een activiteit. Ons verzoek: meld je dan ook weer af. Op die manier kunnen we vaak nog iemand blij maken met jouw plek. Dank je wel.